Nekünk a Karácsony

Top 10 téli program, hogy ne unatkozz!

2022. december 30. - Nekünk A Karácsony

Hoztunk neked pár téli programot, hogy a szabadidődben se unatkozz! Akár sportkedvelő vagy, akár a nyugodtabb tevékenységeket kedveled a téli időszakban, ezek közt biztosan találsz kedvedre valót!

1. Társasági tánc

Jelentkezz be egy helyi táncstúdióba, vagy vegyél részt online táncórákon és tanulj meg néhány új és nagyon menő mozdulatot. A társastánc - amely magába foglalja a mambót, a szambát, a rumbát, a pasodoble-t és még sok mást – nem csak kiváló edzés, hanem egy nagyon jó szórakozás is. Ha úgy döntesz, hogy a pároddal vágtok neki, akkor valószínüleg egy új közös hobbitok is lesz.

wp8757974.jpg

2. Menj el sízni

Ha nem laksz messze a hegyektől, érdemes egy pár napot, telente, síeléssel töltened. Esetleg ha még nem próbáltad volna, hidd el, nem egy nagy ördöngősség. Egy profi oktató akár pár óra alatt meg tud tanítani néhány egyszerű mozdulatot, amivel már kezdőként is könnyedén boldogulni tudsz a pályán.
schior-fericit.jpg

3. Tanulj meg kötni

A télnél nincs is jobb időszak arra, hogy új hobbit kezdj el. A kötés különösen alkalmas erre. Lehet, hogy időbe telik, amíg belejössz, de ha egyszer elsajátítod a kötés művészetét, akkor egy olyan pihentető tevékenységben lesz részed, amelyet bárhová magaddal vihetsz. (Arról nem is beszélve, hogy milyen aranyos, puha sálakat és hangulatos sapkákat fogsz tudni készíteni.)
kotes.jpg

4. Kirándulj

Tölts el egy kis időt a szabadban, kirándulj egy helyi parkban vagy a közeli erdőben, szakítsd időt egy békés és nyugodt túrára. De ne felejts el szünetet tartani a hóban való taposásban, hogy lefényképezhesd a téli csodavilágot, és összegyűjthesd a természet apró darabkáit, melyeket hazavihetsz egy ünnepi kézműves projekthez.

how-to-winter-hike.jpg 

5. Korcsolyázz

Nem kell jégtáncos légy ahhoz, hogy jól érezdd magad a jégen, Ha van egy pár korcsolyád és néhány szabad órád, látogass el a legközelebbi korcsolyapályára, majd éld újra a gyerekkori emlékeid. Hidd el, megéri!

hampton_court_palace_40_rkp.jpg 

6. Készíts forralt bort

A naranccsal, fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett, majd cukorral édesített forralt bor egy olyan téli ital, amely átmelegít a hideg napokon. Ráadásul olyan egyszerűen elkészíthető egy üveg vörösborból, hogy semmi okod arra, hogy ne ezt kortyolgasd az egész szezonban.

spiced-mulled-wine-1.jpg

7. Bowling

A bowling egész évben nagyszerű szórakozás, de egy jól fűtött bowlingklubba menni, egy közeli barátokból álló csapattal, különösen jó szórakozás télen, amikor a szabadtéri tevékenységek kevésbé csábítóak a hideg időjárás miatt.

justinkennedybowling.jpg 

8. Önkénteskedj

Számtalan módja van annak, hogy a téli hónapokban is hasznos tagja légy a közösségnek, és segíts a rászorulókon. Önkéntesként részt vehetsz példáúl játékgyűjtésen vagy jelentkezhetsz ételosztásra. Bármíly módon is osztod be a szabadidőd jótékonykodásra, biztosan kifizetődő élmény lesz.
join-the-team.jpg

9. Légy te a család mesterszakácsa

Nem titok, hogy a tél a szüntelen étkezés szezonja, ami azt is jelenti, hogy ideális alkalom arra, hogy a főzési készségeid a következő szintre emeld. Adj magadnak kihívást, és közben szerezz némi konyhai tudást azzal, hogy elkészítessz a családodnak egy díszes, háromfogásos ebédet vagy vacsorát. ada_l2_recipies-nutrition-min.jpg 

10. Készíts gyertyákat

Sokan nem is tudják milyen szórakoztató gyertyát készíteni, pedig egy nagyon könnyen és hamar elsajátítható készség, és a végeredményben csak a képzeleted szabhat határt. Szerezdd be a megfelelő hozzávalókat, és kezdj neki minél hamarabb. Meglátod nagyon fogod élvezni!
stca9840-01_600x600.jpg

 További érdekes tartalmakért kövessetek Facebookon és Tiktokon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekunkakaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr3118014414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása