Nekünk a Karácsony

5 tipp, amivel hangulatosabbá varázsolhatod a lakásodat karácsonykor

2022. december 13. - Nekünk A Karácsony

A karácsony a legtöbbünk kedvenc ünnepe és egyben az egyik legszebb ünnep is. A család, a finomságok, az ajándékok, a fények, az illatok együtt teremtik meg az igazi karácsonyi hangulatot. De persze az előbbi listából a díszek sem maradhatnak el. Ebben az időszakban szeretjük, ha minden díszes, ezért is hoztunk 5 díszítési ötletet, amivel hangulatosabbá varázsolhatod a lakásodat karácsonykor.

h.jpeg

1. Girlandok

Mindössze néhány fenyő- vagy műfenyőágra van szükség és mindjárt más is a hangulat a lakásban. Nagyon szépen mutathat a lakásban. A fenyőágat használhatjuk az ajtófélfa díszítésére, korlátra vagy akár a könyves polc tetejére is. Egy kis plusz hatást ad, ha az ágakra ráhelyezünk különböző karácsonyfadíszeket vagy akár égősort, de az sem baj, ha csak simán hagyjuk a fenyőágat, hiszen így is nagyon hangulatossá varázsolja a lakást.

                       Christmas decor Christmas tree decor Door Hanging Wooden Oranments Wall  Xmas Dec Merry Christmas decorations for home 2021 Happy New Year Door  Pendants | Shopee Philippines

2. Faágak a vázában

A vázába, amibe eddig virágokat tettél, most cseréld le őket faágakra. Nagyon egyszerű, viszont annál mutatósabb. Ez lehet akár egy jó kis délutáni családi program is, amikor elindultok együtt ágakat gyűjteni a lakásdíszítéshez. A beszerzett ágakra tegyél néhány karácsonyfadíszt, majd tedd vázába és helyezd az asztalra. 

Alternative Christmas Tree Ideas—Simple Tree Ideas

3. Tobozok

A tobozok annyira egyszerűek, mégis gyönyörűek. Az előzőhöz hasonlóan a tobozok beszerzése is lehet egy családi program. Ebben az esetben szükséged lesz néhány tobozra, vázára vagy akár nagyobb méretű befőttes üvegre és egy égősorra. Ha díszesebb vagy színesebb tobozokra vágysz lefújhatod festék spray-el, vagy akrilfestékkel is megfestheted ezeket. Egyszerűen mindent behelyezel a vázába vagy befőttes üvegbe és máris hangulatosabb lesz az otthonod.

                                        Épinglé par Cristiana Landozzi sur Autunno | Deco noel, Decoration noel,  Idee deco noel

4. Fahéjas gyertya

A karácsonyi időszak a narancs és a fahéj illatok időszaka. És hát ki nem szereti ezekel a kellemes illatokat? Ennek a dísznek az elkészítéséhez szükséged lesz gyártyákra illetve fahéjra. Nagyon egyszerűen el lehet készíteni, csupán annyi a dolgod, hogy a gyertyát ragaszd körbe fahéjjal és egy kis extraként kössél rá egy szép masnit. Helyezd a lakás bármely pontjára és megtelik a ház kellemes fahéj ilattal, ami nagyon jól is mutat. Egyszerű, visszagofott, de nagyszerű.

simple-and-smart-winter-decoration-ideas-15.jpg

5. Varázsolj havat az ablakaidra

Semmi sem határozza meg jobban a tél alaphangját, mint a hó és nincs is jobb díszítési mód, mint a gyerekek karácsonyi kézműves dolgai. Akár egyenként akasztod fel vidám papírhópelyheidet, akár összefűzöd őket, hogy hófüggönyt ábrázoljon az ablakban. Ez a dekoráció  hűvösebbé varázsolja a levegőt.

gettyimages-1175685118.jpg

  További érdekes tartalmakért kövessetek Facebookon és Tiktokon is, készüljünk együtt a karácsonyra!   

A bejegyzés trackback címe:

https://nekunkakaracsony.blog.hu/api/trackback/id/tr9718000702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása